Zamieszczone przez Tymon
Felgi Stilauto SR900 - jak wam sie podobają i czy pasują
Zwiń
X
-
lec
-
Zamieszczone przez wasylZamieszczone przez Arti23A ja na lato zamierzam założyć coś takiego: AEZ Xylo. Będę wdzięczny za opinię.
Co o takich felgach myślicie ?:k
planuje założyć 16 no może 17 ale to już max.
Pozdr 4 @ll
Komentarz
-
-
Ja polecam orginaly wlasnie sprzedawca co sprzedaje tez stilauto powiedzial ,ze orginaly VW/AUDI/SKODZILAK/SEAT sa trwalsze do tego sroby zabezpieczajace
McGarda takie jak do Merca , VW, AUDi dają. Teraz jest zima mam te same sroby zabezpieczaje z letnich . Nie trzeba do alusow wozic dodatkowch srob ,zeby zapas zakrecic stalowy. Osobiscie mialem doczynienia z Borbetami .Przejchalem fiatem ok 50tys i nigdy nie prostowalem felg. A modele Borbeta sa ciekawe poza tym sa dosc proste stylistycznie i trzymaja klase .nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusJa polecam orginaly wlasnie sprzedawca co sprzedaje tez stilauto powiedzial ,ze orginaly VW/AUDI/SKODZILAK/SEAT sa trwalsze do tego sroby zabezpieczajace
McGarda takie jak do Merca , VW, AUDi dają. Teraz jest zima mam te same sroby zabezpieczaje z letnich . Nie trzeba do alusow wozic dodatkowch srob ,zeby zapas zakrecic stalowy. Osobiscie mialem doczynienia z Borbetami .Przejchalem fiatem ok 50tys i nigdy nie prostowalem felg. A modele Borbeta sa ciekawe poza tym sa dosc proste stylistycznie i trzymaja klase .
A tak BTW zakup dokonany i komplecik Stilauto SR900 czeka na montażk
Kupiłem śruby McGarda i w dodatku najdroższe, bo felga ma wąskie dziury i inne nie pasowały.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
Komentarz